Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » OHF » Missing object ID in ATNA logs from bridge
Missing object ID in ATNA logs from bridge [message #42484] Tue, 01 April 2008 21:33 Go to next message
Jesse Pangburn is currently offline Jesse PangburnFriend
Messages: 166
Registered: July 2009
Senior Member
I see in my ATNA logs via the NIST browser that some transaction types are
flagged and the problem is highlighted as an empty "Object ID" field in
the "Participant ObjectId 1" section. I know we ran into something like
this in Connectathon and I know there was at least a partial fix because I
remember seeing the object id get populated after applying some fix.

At this point, with the March 28 build, I see the warning sign next to the
following transactions:
ITI-43 Retrieve Document Set
ITI-21 PD query
ITI-16 Registry SQL Query

The following are fine:
ITI-18 Registry Stored Query
ITI-17 Retrieve Document
ITI-15 Provide and Register Document Set
ITI-9 PIX query

This is not an exhaustive list as it's just the ones I was playing with in
the last couple days. Any idea what's going on? Are those transactions
just not supposed to have an object id? That seems unlikely as 16 and 18
are very similar and one has it and the other doesn't.

thanks,
Jesse
Re: Missing object ID in ATNA logs from bridge [message #42691 is a reply to message #42484] Thu, 03 April 2008 15:51 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 292
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jesse - this is a bug with NIST (at least it was ... unless something
has changed in the IHE specifications - will investigate more at the EU
connectathon this next week to be sure)

see -
http://ihe.univ-rennes1.fr/flyspray/?do=details&id=183

So this at least explains your ITI-16 problems ... possibly the ITI-21
(sondra check?). For retrieve document set ... We caused some animated
discussion on the ititech mailing list this fall regarding this. This
transaction did not get updated by the audit CP and when you retrieve a
document set, there was no specification on how many audit messages to
even generate when you actually get a set of documents back from
multiple destinations. So we did the best we could. We create one audit
message per destination retrieved from. Problem is if we get more than
one document back fro this destination - which documentUniqueID do we
audit in this missing (singularly specified in the CP) audit parameter?
So I think we give a list of these id's (should double check). The NIST
audit record parser must not like this. So this is still an open issue
in IHE, that we probably should write a CP for.

hope this clarifies, despite my awkward wording,
- Sarah

Jesse Pangburn wrote:
> I see in my ATNA logs via the NIST browser that some transaction types
> are flagged and the problem is highlighted as an empty "Object ID" field
> in the "Participant ObjectId 1" section. I know we ran into something
> like this in Connectathon and I know there was at least a partial fix
> because I remember seeing the object id get populated after applying
> some fix.
>
> At this point, with the March 28 build, I see the warning sign next to
> the following transactions:
> ITI-43 Retrieve Document Set
> ITI-21 PD query
> ITI-16 Registry SQL Query
>
> The following are fine:
> ITI-18 Registry Stored Query
> ITI-17 Retrieve Document
> ITI-15 Provide and Register Document Set
> ITI-9 PIX query
>
> This is not an exhaustive list as it's just the ones I was playing with
> in the last couple days. Any idea what's going on? Are those
> transactions just not supposed to have an object id? That seems
> unlikely as 16 and 18 are very similar and one has it and the other
> doesn't.
>
> thanks,
> Jesse
>
Enterprises tha use OHF [message #42723 is a reply to message #42484] Thu, 03 April 2008 17:11 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: asmelo.dcc.ufmg.br

Hi!

IŽm planning to create a healthcare software desing enterprise. I would
like to now which entreprises already use the OHF.

Thanks,
Alexandre
Re: Missing object ID in ATNA logs from bridge [message #585465 is a reply to message #42484] Thu, 03 April 2008 15:51 Go to previous message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 292
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jesse - this is a bug with NIST (at least it was ... unless something
has changed in the IHE specifications - will investigate more at the EU
connectathon this next week to be sure)

see -
http://ihe.univ-rennes1.fr/flyspray/?do=details&id=183

So this at least explains your ITI-16 problems ... possibly the ITI-21
(sondra check?). For retrieve document set ... We caused some animated
discussion on the ititech mailing list this fall regarding this. This
transaction did not get updated by the audit CP and when you retrieve a
document set, there was no specification on how many audit messages to
even generate when you actually get a set of documents back from
multiple destinations. So we did the best we could. We create one audit
message per destination retrieved from. Problem is if we get more than
one document back fro this destination - which documentUniqueID do we
audit in this missing (singularly specified in the CP) audit parameter?
So I think we give a list of these id's (should double check). The NIST
audit record parser must not like this. So this is still an open issue
in IHE, that we probably should write a CP for.

hope this clarifies, despite my awkward wording,
- Sarah

Jesse Pangburn wrote:
> I see in my ATNA logs via the NIST browser that some transaction types
> are flagged and the problem is highlighted as an empty "Object ID" field
> in the "Participant ObjectId 1" section. I know we ran into something
> like this in Connectathon and I know there was at least a partial fix
> because I remember seeing the object id get populated after applying
> some fix.
>
> At this point, with the March 28 build, I see the warning sign next to
> the following transactions:
> ITI-43 Retrieve Document Set
> ITI-21 PD query
> ITI-16 Registry SQL Query
>
> The following are fine:
> ITI-18 Registry Stored Query
> ITI-17 Retrieve Document
> ITI-15 Provide and Register Document Set
> ITI-9 PIX query
>
> This is not an exhaustive list as it's just the ones I was playing with
> in the last couple days. Any idea what's going on? Are those
> transactions just not supposed to have an object id? That seems
> unlikely as 16 and 18 are very similar and one has it and the other
> doesn't.
>
> thanks,
> Jesse
>
Enterprises tha use OHF [message #585488 is a reply to message #42484] Thu, 03 April 2008 17:11 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: asmelo.dcc.ufmg.br

Hi!

IŽm planning to create a healthcare software desing enterprise. I would
like to now which entreprises already use the OHF.

Thanks,
Alexandre
Previous Topic:STEM - org.eclipse.ohf.stem.ui (.diseasemodels) errors - calling isStale() ?
Next Topic:Enterprises that use OHF
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 16 14:31:01 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02101 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top