Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DTP » Connecting to Sybase via JDBC - Only see Schema under each Table
Connecting to Sybase via JDBC - Only see Schema under each Table [message #42468] Thu, 28 February 2008 22:45 Go to next message
Andrew is currently offline AndrewFriend
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
I'm trying to connect to a Sybase database through the JDBC driver. It all
seems to work, and I can execute statements, but I can't see anything
apart from the Table (?) names, with 'Schema' below them. Nothing else.
Very annoying.

For reference, I have Eclipse EE 3.3.1 running on Ubuntu 7.10. I have
little idea about what the server's running. I believe, though I'm not
sure, that it's an old version of Sybase, so could that be part of the
problem?
Re: Connecting to Sybase via JDBC - Only see Schema under each Table [message #42560 is a reply to message #42468] Fri, 29 February 2008 04:27 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: brianf.sybase.com

Hi Andrew...

Are you connecting to an ASA or ASE database? There is some limited ASA
support in DTP Enablement now, but ASE support is very minimal. We are
expecting some ASE profile code to be added for this next milestone of the
Ganymede release.

"Andrew Thorburn" <nzipsi@gmail.com> wrote in message
news:2cf7b112304ecfe22de990593c4edc4a$1@www.eclipse.org...
> I'm trying to connect to a Sybase database through the JDBC driver. It all
> seems to work, and I can execute statements, but I can't see anything
> apart from the Table (?) names, with 'Schema' below them. Nothing else.
> Very annoying.
>
> For reference, I have Eclipse EE 3.3.1 running on Ubuntu 7.10. I have
> little idea about what the server's running. I believe, though I'm not
> sure, that it's an old version of Sybase, so could that be part of the
> problem?
>
Re: Connecting to Sybase via JDBC - Only see Schema under each Table [message #590301 is a reply to message #42468] Fri, 29 February 2008 04:27 Go to previous message
Brian Fitzpatrick is currently offline Brian FitzpatrickFriend
Messages: 500
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Andrew...

Are you connecting to an ASA or ASE database? There is some limited ASA
support in DTP Enablement now, but ASE support is very minimal. We are
expecting some ASE profile code to be added for this next milestone of the
Ganymede release.

"Andrew Thorburn" <nzipsi@gmail.com> wrote in message
news:2cf7b112304ecfe22de990593c4edc4a$1@www.eclipse.org...
> I'm trying to connect to a Sybase database through the JDBC driver. It all
> seems to work, and I can execute statements, but I can't see anything
> apart from the Table (?) names, with 'Schema' below them. Nothing else.
> Very annoying.
>
> For reference, I have Eclipse EE 3.3.1 running on Ubuntu 7.10. I have
> little idea about what the server's running. I believe, though I'm not
> sure, that it's an old version of Sybase, so could that be part of the
> problem?
>
Previous Topic:"No connection" on a database that I am connected to
Next Topic:MS Access empty schema
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 25 20:33:16 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02022 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top