Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » ATL bundle
ATL bundle [message #36437] Wed, 09 May 2007 12:37 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: not.provided.info

does ATL bundle from download page have debug capabilities? or something
additional must be installed to enable debugging?

I have tried to debug, but something broke and now cached transformation
is used - how to disable this thing? it seems, that is the reason of
strange ATL behaviour, reported by me lately
[ATL] Re: ATL bundle [message #36834 is a reply to message #36437] Thu, 10 May 2007 12:48 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: freddy.allilaire.univ-nantes.fr

Hi,

The ATL debugger should work in the last bundle version expected switch
to the Debug view. A bug concerning this issue is opened:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=156101

Regards,
Freddy.

Gediminas a écrit :
> does ATL bundle from download page have debug capabilities? or something
> additional must be installed to enable debugging?
>
> I have tried to debug, but something broke and now cached transformation
> is used - how to disable this thing? it seems, that is the reason of
> strange ATL behaviour, reported by me lately
>


--
Freddy Allilaire - ATLAS Group (INRIA & LINA)
http://www.sciences.univ-nantes.fr/lina/atl/contrib/allilair e
Previous Topic:Re: [ATL] Datatype mapping during Ecore to KM3 extraction
Next Topic:[ATL] odd transformation behavior
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jan 21 06:19:54 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02314 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top