Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Run Report WEB Viewer has http error 500 Server Error
Run Report WEB Viewer has http error 500 Server Error [message #1849647] Thu, 27 January 2022 16:55
Chris Mills is currently offline Chris MillsFriend
Messages: 6
Registered: October 2017
Junior Member
I am using Eclipse Version: 4.3.1
to generate BIRT report against Maximo Asset system.

I just installed Eclipse, and have not gotten the Web Viewer to ever work.
I've seen some similar posts to this but not had positive resolutions.
I tried installing java7 jdk1.7.0_80 and in the Eclipse short cut properties target field have :

C:\cmills\Eclipse\eclipse-reporting-32bit\eclipse\eclipse.exe -vm "C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_80\bin\javaw.exe"

but I get a error that it could not start java virtual machine.

I also tried to edit the eclipse.ini file and added

-vm "C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_80\bin\javaw.exe"

and while Eclipse starts up, when I go to the Help, Installation Details, Configuration tab it shows

eclipse.vm=C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_311\bin\client\jvm.dll
eclipse.vmargs=-Xms40m
-Xmx384m
-vm C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_80\bin\javaw.exe

and

java.runtime.version=1.8.0_311-b11

so I can't seem to get it to start with Java 7.

I've seen about installing the BIRT Viewer, but I think that appears to be a server side change, and I don't have access to that. Trying to resolve this will just changes to my environment, and not get systems involved.

Thanks.
Previous Topic:How to build Amazon FreeRTOS example in Eclipse ESP-IDF for ESP32
Next Topic:Unable to name/rename in RunConfiguration
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 06 04:35:15 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05834 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top