Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » IAR plug-in debugger problem
IAR plug-in debugger problem [message #1849120] Tue, 04 January 2022 19:24 Go to next message
Jean-Francois Barriere is currently offline Jean-Francois BarriereFriend
Messages: 1
Registered: January 2022
Junior Member
I am using eclipse 2021-12 and IAR 7.5.
I installed the IAR plug-in in eclipse without any issues.
My problem is when I try to launch the debugger.
In the "Debug Configurations" dialog under the "Setup" tab I get the following message: "Sdk is not enabled for debugging".
Although my project has a device selected (STM32L071KB), it does not show in the configuration dialog as well.

What I am missing?

Thanks.
Re: IAR plug-in debugger problem [message #1849127 is a reply to message #1849120] Wed, 05 January 2022 06:16 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 32161
Registered: July 2009
Senior Member
I guess you're using this:

https://www.iar.com/eclipse

But they don't seem to provide a place to ask questions. I doubt they see questions here though. I've seen people ask about IAR on the CDT forum:

https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/1098500/


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:Laptop recommendation?
Next Topic:Eclipse upgrade problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jan 23 06:24:04 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02530 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top