Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » Selected string not delete while type new string.
Selected string not delete while type new string. [message #1833363] Sun, 11 October 2020 12:10 Go to next message
Dick Lee is currently offline Dick LeeFriend
Messages: 6
Registered: September 2020
Junior Member
I'm not sure why I can't find the solution in whole internet, it should common problem.

I use the Eclipse for Java Editor, the version is

Version: 2020-09 (4.17.0)
Build id: 20200910-1200
OS: Win10

When I like replace some string in the editor, I'll select the string that I want to been replace and type new string immediately, in older version Eclipse, the editor will delete the selected string then show the new string at the same place, but it become insert the new string front selected string, how can I change it to old style?

Re: Selected string not delete while type new string. [message #1833418 is a reply to message #1833363] Mon, 12 October 2020 17:32 Go to previous messageGo to next message
David M. Karr is currently offline David M. KarrFriend
Messages: 730
Registered: July 2009
Senior Member
I just tested this in 2020-09. I selected a short region in a file I can edit and then typed a character. The selected region disappeared and was replaced with the single character. I don't see any preference setting that controls this.
Re: Selected string not delete while type new string. [message #1833419 is a reply to message #1833418] Mon, 12 October 2020 17:52 Go to previous messageGo to next message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 7220
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

There are a bewildering number of preferences for Java Editor Content Assist.

Regards

Ed Willink
Re: Selected string not delete while type new string. [message #1833623 is a reply to message #1833419] Tue, 20 October 2020 00:40 Go to previous message
Dick Lee is currently offline Dick LeeFriend
Messages: 6
Registered: September 2020
Junior Member
My test Since 2018-09(4.9) already like that, it happen in Eclipse 2018-09(4.9) - 2020-09 (4.17), the replace function work not correct, Eclipse Photon (4.8) still fine, My Win10 language is Traditional Chinese´╝îI'm sure it work not correct event I create a new work space, the problem still there.
Previous Topic:Debugging an eclipse application running programmatically
Next Topic:Changing the icon of a CompilationUnitEditor at runtime
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 29 17:00:51 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02040 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top