Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Jubula not recognising AUT window while running test case
Jubula not recognising AUT window while running test case [message #1829125] Thu, 25 June 2020 13:29 Go to next message
sreesowmya telikipalli is currently offline sreesowmya telikipalliFriend
Messages: 8
Registered: April 2020
Junior Member
I am running a swing AUT .After AUT successfully starts when I run the test suite sometimes Jubula cannot recognise the test objects or entering data in another test objects while using Client API or Jubula GUI.Please let me know if there any configuration needed to avoid this .
Re: Jubula not recognising AUT window while running test case [message #1829305 is a reply to message #1829125] Wed, 01 July 2020 09:07 Go to previous message
Marvin Mueller is currently offline Marvin MuellerFriend
Messages: 241
Registered: March 2012
Senior Member
Most of the time this is a Problem with test synchronization.
E.g. you should wait for components if you switch views or open dialogs.

If wrong fields are selected or something similar there is the possibilty to give components IDs which should than be unique[1], Have a look into the documentation specifically the naming components part.

But i need more Information of what kind of test are failing and what exactly happens.

best regards
Marvin Mueller

[1] https://help.eclipse.org/2020-06/topic/org.eclipse.jubula.client.ua.help/content/html/userManual/toolkit/ch04.html
Previous Topic:Specific Xstream version in rcp plugin
Next Topic:Which object mapping profile would find my object at runtime
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 20 05:12:40 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01768 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top