Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » Maven POM problem after upgrade(dependencies.dependency.systemPath error)
Maven POM problem after upgrade [message #1828781] Thu, 18 June 2020 13:19 Go to next message
Eitan Rosenberg is currently offline Eitan RosenbergFriend
Messages: 58
Registered: October 2018
Member
Hello friends.

I just install the latest version: 2020-06 (4.16.0)

I have a problem with some dependencies that are defined using systemPath.

<dependency>
<groupId>MyLogger.jar</groupId>
<artifactId>MyLogger.jar</artifactId>
<version>1.0</version>
<scope>system</scope>
<systemPath>${env.JAVA_JARS}/myLogger/MyLogger.jar</systemPath>
</dependency>

I am getting this message:
'dependencies.dependency.systemPath' for MyLogger.jar:MyLogger.jar:jar must specify an absolute path but is ${env.JAVA_JARS}/myLogger/MyLogger.jar pom.xml /MyTests line 125 Language Servers

This piece of code:

final String string = System.getenv().get("JAVA_JARS");

MyLogger.log(Level.INFO, "Result->{0}<-", string);

Show the correct value. (it is even using MyLogger.jar dependency !!!)

Does anyone have a similar problem after the upgrade?

Regards.
Re: Maven POM problem after upgrade [message #1828815 is a reply to message #1828781] Fri, 19 June 2020 07:10 Go to previous messageGo to next message
Eitan Rosenberg is currently offline Eitan RosenbergFriend
Messages: 58
Registered: October 2018
Member
Update: I just noticed the the error appears only when I use the maven pom editor.
Re: Maven POM problem after upgrade [message #1828817 is a reply to message #1828815] Fri, 19 June 2020 07:22 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31556
Registered: July 2009
Senior Member
It's probably better to ask on the m2e user mailing list:

https://www.eclipse.org/m2e/m2e-community.html

JDT doesn't not provide a pom editor...


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:Workspace corrupted - Eclipse GUI not coming up anymore
Next Topic:M2E: Faulty generation of .classpath file?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 28 03:51:53 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02065 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top