Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Failed to execute MI command
Failed to execute MI command [message #1815097] Wed, 25 September 2019 12:42 Go to next message
Vishakha Dakhane is currently offline Vishakha DakhaneFriend
Messages: 4
Registered: September 2019
Junior Member
I am new to eclipse and working on lpc1769 controller and using segger EDU for debugging. I am able to build the code in eclipse with ARM toolchain but not able to debug the code. I referred the github site #create-the-debugger-launch-configuration to set up debug configurations. When I debug i get "WARNING: Failed to read memory @ address 0x2000FF80" in console window.Also one window pops u and says "Failed to execute MI command" Can anyone tell me why am i getting this error? And whats the solution? please let me know. Thanks.
Re: Failed to execute MI command [message #1815109 is a reply to message #1815097] Wed, 25 September 2019 14:14 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30551
Registered: July 2009
Senior Member
It's probably best to ask on the CDT forum:

https://www.eclipse.org/forums/index.php?t=thread&frm_id=80

I assume you're using CDT...
Re: Failed to execute MI command [message #1815339 is a reply to message #1815109] Tue, 01 October 2019 06:22 Go to previous message
Vishakha Dakhane is currently offline Vishakha DakhaneFriend
Messages: 4
Registered: September 2019
Junior Member
Thanks! Yes i am using CDT.
Previous Topic:Java 13 Integration With Eclipse 2019-09 . . .
Next Topic:MQTT user limit?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 20 06:56:29 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03088 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top