Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Stuck at the Starting Line(Test Cases launch AUT but nothing else)
Stuck at the Starting Line [message #1808501] Tue, 25 June 2019 20:50 Go to next message
Mark Folse is currently offline Mark FolseFriend
Messages: 4
Registered: June 2019
Junior Member
I am new to automated testing and this is the first tool I am exploring.

I have the application installed, and have both followed a set of online directions to create a Project/Test/Test Suite and believe I have done all correctly.

I have also imported the samples.

In both cases, running a test case/suite simply launches the AUT and does nothing else.

I've searched the documentation but I can't figure out what's wrong.
Re: Stuck at the Starting Line [message #1808515 is a reply to message #1808501] Wed, 26 June 2019 06:37 Go to previous messageGo to next message
Marvin Mueller is currently offline Marvin MuellerFriend
Messages: 192
Registered: March 2012
Senior Member
Starting the AUT and starting a test are two different Buttons, see the Manual for how to start a test[1]

best regards
Marvin Muieller
[1] https://help.eclipse.org/2019-06/topic/org.eclipse.jubula.client.ua.help/content/html/userManual/tasks/ch03s21s03.html
Re: Stuck at the Starting Line [message #1808541 is a reply to message #1808515] Wed, 26 June 2019 14:17 Go to previous message
Mark Folse is currently offline Mark FolseFriend
Messages: 4
Registered: June 2019
Junior Member
Thanks. Puzzled it out.
Previous Topic:Modal Windows Javafx
Next Topic:java.io.SreamCorruptedException on a recorded test
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 15 07:53:33 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02370 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top