Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Sirius » EFeatureMapEntries not loaded in sirius diagram editor(XMLResource loaded in Sirius diagram has the usecase to contain the mixed content(EAttribute of EFeatureMapEntry type) those configured contents are not getting loaded)
EFeatureMapEntries not loaded in sirius diagram editor [message #1807929] Wed, 12 June 2019 17:13
Kannammai Ramaiah is currently offline Kannammai RamaiahFriend
Messages: 3
Registered: June 2019
Junior Member
Hello,

I have a usecase where the ecore model refered for the sirius diagram editor has mixed content(EAttribute of EFeatureMapEntry type), want to save and load this XMLResource through Sirius diagram editor.

I'm able to save the mixed contents but it is not loaded to the model when trying to open the XMLResource file(loaded in sirius which contains the data related to the referred ecore) after killing and restarting the run time.

[Configured mixed content values are null when trying to launchXMLResource file in sirius diagram editor after killing and relaunching of run time.]

Example for mixed content in XMLResource :
<test name="x" namespace="_x">testValue</test>
Previous Topic:ELK algorithm selection in containers
Next Topic:Palette tool is not visible if I change settings
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 20 08:31:06 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01957 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top