Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » eclipse broken
eclipse broken [message #1807184] Fri, 24 May 2019 09:36 Go to next message
Davide Rossetti is currently offline Davide RossettiFriend
Messages: 1
Registered: May 2019
Junior Member
I have download months ago for programming java at university and i never had problem, now i try to download the "Eclipse IDE for Enterprise Java Developers" for web applications but the installation always failed, someone can help me?
Re: eclipse broken [message #1807224 is a reply to message #1807184] Sat, 25 May 2019 03:30 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30553
Registered: July 2009
Senior Member
I can only see a snippet of the stack trace. Does it fail the same way with repeated attempts?

The problem looks similar to the one in this post but here the stack trace indicates that the file doesn't exist:

https://www.eclipse.org/forums/index.php/t/1098539/

It looks like perhaps it's downloaded an artifact that is somehow corrupt, perhaps from an Eclipse mirror with bad data, but the suggestion in the other post to try to repair the bundle pool might help...
Previous Topic:Message: Cannot open Git Upload Pack
Next Topic:Error while trying to save .java files
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 23 00:36:00 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03251 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top