Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Random behavior in the Model Explorer(Bug on displaying components in the hierarchy tree)
Random behavior in the Model Explorer [message #1806975] Mon, 20 May 2019 13:13 Go to next message
Francisco Gómez is currently offline Francisco GómezFriend
Messages: 1
Registered: May 2019
Junior Member
Hello everybody,

While using ActivityDiagrams, I have notice a strange behavior in the model explorer tree.
If I move an activity component within the diagram, then a CallBehaviourAction object is created, but it only appears in the model explorer
(This might seems like a bug, but I don't know if there is a better place to report this)

Cheers!
Re: Random behavior in the Model Explorer [message #1807557 is a reply to message #1806975] Mon, 03 June 2019 11:48 Go to previous message
Pauline Deville is currently offline Pauline DevilleFriend
Messages: 42
Registered: November 2016
Location: Paris Saclay, France
Member
Hello,

If I understand well, you try to drop an activity (from the model explorer) on a other activity (on diagram) and you can see in the model explorer that a CallBehaviorAction is created but it does not appear on the diagram, the new action must be drop on the diagram manually.
Indeed, I think that it is a bug. Can you open a bug for this [1], please ?

Best regards,
Pauline

1: https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=Papyrus
Previous Topic:Papyrus SysML Tutorial
Next Topic:Importing csv file in requirement table
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 15 00:47:14 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01393 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top