Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » SWT FileDialog not working on Tomcat 8
SWT FileDialog not working on Tomcat 8 [message #1804132] Tue, 19 March 2019 07:42 Go to next message
Nin Pa is currently offline Nin PaFriend
Messages: 33
Registered: September 2013
Member
Hello,
I am trying to ulpoad files using the swt FileDialog.
In eclipse everything works fine.
Now when I install my application on tomcat, the Dialog opens. I can select a file, but then nothing happens, the clock icon, indicating that the file is uploading, is showing.
Anyone an idea, what the problem may be?
Best Regards!
Re: SWT FileDialog not working on Tomcat 8 [message #1804138 is a reply to message #1804132] Tue, 19 March 2019 08:27 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan FurnadjievFriend
Messages: 2327
Registered: July 2009
Location: Sofia, Bulgaria
Senior Member
Hi,
which RAP version are you using? Is this happen in all browsers (Chrome, Firefox)? Use the browser Developer Tools -> Network Tab to monitor the upload request.
HTH,
Ivan
Re: SWT FileDialog not working on Tomcat 8 [message #1804141 is a reply to message #1804132] Tue, 19 March 2019 08:44 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan FurnadjievFriend
Messages: 2327
Registered: July 2009
Location: Sofia, Bulgaria
Senior Member
... follow up. I can reproduce the issue (Chrome, Firefox) with our online RAP demo [1] deployed on Tomcat 8, but the RAP version there is old 3.2.
I also tested it with RAP 3.8, which will be released tomorrow deployed on Tomcat 9 and there is no issue there. Please update RAP to the latest version.

[1] http://rap.eclipsesource.com/demo/release/rapdemo/#file-upload

Regards,
Ivan
Re: SWT FileDialog not working on Tomcat 8 [message #1804280 is a reply to message #1804141] Thu, 21 March 2019 17:30 Go to previous message
Nin Pa is currently offline Nin PaFriend
Messages: 33
Registered: September 2013
Member
Thank you very much, now everything works fine!
Previous Topic:Browser Search not Working
Next Topic:@ProcessAdditions @EventTopic
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 07 13:34:14 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02033 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top