Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » Changes in metamodel is not recognized by Acceleo?(Acceleo and Metamodel is not synchronized)
Changes in metamodel is not recognized by Acceleo? [message #1801777] Sat, 26 January 2019 10:13 Go to next message
Burak Karaduman is currently offline Burak KaradumanFriend
Messages: 15
Registered: July 2018
Junior Member
Hi All,

I am dealing with a situation which is about Metamodel and Acceleo.

I did changes in my metamodel and added just a boolean feature. And i tried restarting Obeo Designer. However in acceleo in generate.mtl when i write [if (n.hasClock)] [/if] it says Unrecognized variable hasClock.

I have other boolean variables and they works fine. I think that Acceleo do not recognize changes some time later. I think that there must be a way. However i couldn't find it.

Thanks for your answers.
Re: Changes in metamodel is not recognized by Acceleo? [message #1801782 is a reply to message #1801777] Sat, 26 January 2019 17:18 Go to previous message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 6437
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

When in doubt, clean, rebuild, restart Eclipse till the problem goes away.

Regards

Ed Willink
Previous Topic:java.lang.NullPointerException in MTL
Next Topic:Error UML to Java Example
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Aug 18 23:16:01 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01387 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top