Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Problem setting up 2 eclipse UTF8 and ISO-8859-1(Problem setting up 2 eclipse UTF8 and ISO-8859-1)
Problem setting up 2 eclipse UTF8 and ISO-8859-1 [message #1801566] Tue, 22 January 2019 17:07 Go to next message
Edson Silbeck is currently offline Edson SilbeckFriend
Messages: 2
Registered: January 2019
Junior Member
I have two eclipse installed in different directories, one is configured to work in UTF8 encoding and the other in ISO-8859-1.

The problem is that when I set up the encoding in some automatically switch on all two( workspace enconding, content types). Is this a bug?
I want the configuration of the 2 separate, some solution?

Eclipse IDE for PHP Developers
Version: Photon Release (4.8.0)
Build id: 20180619-1200
OS: Windows 10
Re: Problem setting up 2 eclipse UTF8 and ISO-8859-1 [message #1801588 is a reply to message #1801566] Wed, 23 January 2019 04:34 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30896
Registered: July 2009
Senior Member
Did you enable preference recording such that you are recording these workspace preferences such that they are being automatically applied to each workspace when you open that workspace?

I.e., is Window -> Preferences -> Oomph -> Setup Tasks -> Preference Recorder enabled?

Note that disabling this will not remove already-recorded preferences. You can edit those using the button to the right of the above mentioned dialog or using Navigate -> Open Setup -> User and look in the "User Preferences" section for any of your recorded preferences.




Previous Topic:Eclipse Marketplace
Next Topic:include file path???????
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Feb 22 05:04:41 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03990 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top