Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » ATL » Problem when running a custom plugin(model unknown)
Problem when running a custom plugin [message #1793419] Wed, 08 August 2018 00:04 Go to next message
Gonzalo López is currently offline Gonzalo LópezFriend
Messages: 14
Registered: February 2018
Junior Member
Hi, I'm developing a plugin that runs an ATL transformation.

The transformation has the following inputs and output:

create OUT: bpmn from IN: bvr, base: bpmn, replacement: bpmn;

Once I run the plugin with "Launch an Eclipse application" (plugin.xml) it works correctly.

I exported the plugin as "Deployable plug-ins and fragments", I pasted the jar in the plugins directory of eclipse and restarted.
When I run the transformation it recognizes de IN model but It doesn't recognize the bpmn ones, I see something like this when I debug:

"<unknown>!<unnamed>"

And because of that It has errors (Feature id does not exist on EObject)

Any clue of what I'm missing?

Thanks
Re: Problem when running a custom plugin [message #1793898 is a reply to message #1793419] Sun, 19 August 2018 21:48 Go to previous message
Gonzalo López is currently offline Gonzalo LópezFriend
Messages: 14
Registered: February 2018
Junior Member
This is what I see in the log when I do the export:


!ENTRY org.eclipse.pde.build 4 17 2018-08-19 18:33:40.642
!MESSAGE Could not create feature: file:D:/Development/IDE/eclipse/features/org.eclipse.epp.package.java.feature_4.7.3.20180405-1200/feature.xml.
!STACK 1
org.eclipse.core.runtime.CoreException: Problems parsing the feature file:D:/Development/IDE/eclipse/features/org.eclipse.epp.package.java.feature_4.7.3.20180405-1200/feature.xml.
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeFeatureFactory.parseBuildFeature(BuildTimeFeatureFactory.java:85)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeFeatureFactory.createFeature(BuildTimeFeatureFactory.java:50)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.createFeature(BuildTimeSite.java:458)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.compatibility.FeatureReference.getFeature(FeatureReference.java:39)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.resolveFeatureReferences(BuildTimeSite.java:316)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.findFeature(BuildTimeSite.java:285)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.findFeature(BuildTimeSite.java:277)
at org.eclipse.pde.internal.build.BuildScriptGenerator.generateFeatures(BuildScriptGenerator.java:249)
at org.eclipse.pde.internal.build.BuildScriptGenerator.generate(BuildScriptGenerator.java:127)
at org.eclipse.pde.internal.core.exports.FeatureExportOperation.doExport(FeatureExportOperation.java:254)
at org.eclipse.pde.internal.core.exports.FeatureBasedExportOperation.run(FeatureBasedExportOperation.java:51)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:56)
Contains: Error parsing feature: "require" must include at least one "import" element.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.equinox.p2.publisher.eclipse 4 17 2018-08-19 18:33:40.642
!MESSAGE Problems parsing the feature file:D:/Development/IDE/eclipse/features/org.eclipse.epp.package.java.feature_4.7.3.20180405-1200/feature.xml.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.equinox.p2.publisher.eclipse 4 17 2018-08-19 18:33:40.642
!MESSAGE Error parsing feature: "require" must include at least one "import" element.

!ENTRY org.eclipse.pde.build 4 1 2018-08-19 18:33:40.643
!MESSAGE Problems parsing the feature file:D:/Development/IDE/eclipse/features/org.eclipse.epp.package.java.feature_4.7.3.20180405-1200/feature.xml.
!STACK 1
org.eclipse.core.runtime.CoreException: Problems parsing the feature file:D:/Development/IDE/eclipse/features/org.eclipse.epp.package.java.feature_4.7.3.20180405-1200/feature.xml.
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeFeatureFactory.parseBuildFeature(BuildTimeFeatureFactory.java:85)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeFeatureFactory.createFeature(BuildTimeFeatureFactory.java:50)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.createFeature(BuildTimeSite.java:458)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.compatibility.FeatureReference.getFeature(FeatureReference.java:39)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.resolveFeatureReferences(BuildTimeSite.java:316)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.findFeature(BuildTimeSite.java:285)
at org.eclipse.pde.internal.build.site.BuildTimeSite.findFeature(BuildTimeSite.java:277)
at org.eclipse.pde.internal.build.BuildScriptGenerator.generateFeatures(BuildScriptGenerator.java:249)
at org.eclipse.pde.internal.build.BuildScriptGenerator.generate(BuildScriptGenerator.java:127)
at org.eclipse.pde.internal.core.exports.FeatureExportOperation.doExport(FeatureExportOperation.java:254)
at org.eclipse.pde.internal.core.exports.FeatureBasedExportOperation.run(FeatureBasedExportOperation.java:51)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:56)
Contains: Error parsing feature: "require" must include at least one "import" element.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.equinox.p2.publisher.eclipse 4 17 2018-08-19 18:33:40.643
!MESSAGE Problems parsing the feature file:D:/Development/IDE/eclipse/features/org.eclipse.epp.package.java.feature_4.7.3.20180405-1200/feature.xml.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.equinox.p2.publisher.eclipse 4 17 2018-08-19 18:33:40.643
!MESSAGE Error parsing feature: "require" must include at least one "import" element.
Previous Topic:Calling EMFTVM programmatically error
Next Topic:Exception while loading module in emftvm
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 13 06:29:58 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01531 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top