Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » no install(installcrash)
no install [message #1792681] Sat, 21 July 2018 09:14 Go to next message
joerg holland is currently offline joerg hollandFriend
Messages: 3
Registered: July 2018
Junior Member
tried to install eclipse, got this:
----
WARNING: An illegal reflective access operation has occurred
WARNING: Illegal reflective access by org.eclipse.emf.ecore.xmi.impl.XMLHandler (file:/home/s/eclipse-install/eclipse-installer/plugins/org.eclipse.emf.ecore.xmi_2.13.0.v20170609-0707.jar) to method com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.AbstractSAXParser$LocatorProxy.getEncoding()
WARNING: Please consider reporting this to the maintainers of org.eclipse.emf.ecore.xmi.impl.XMLHandler
WARNING: Use --illegal-access=warn to enable warnings of further illegal reflective access operations
WARNING: All illegal access operations will be denied in a future release

(SWT:3139): GLib-CRITICAL **: 10:59:49.091: Source ID 719 was not found when attempting to remove it

(SWT:3139): GLib-CRITICAL **: 10:59:51.923: Source ID 830 was not found when attempting to remove it
----
i am beginner .. what to do?
Re: no install [message #1792686 is a reply to message #1792681] Sat, 21 July 2018 13:06 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3223
Registered: July 2009
Senior Member

Did that actually crash?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: no install [message #1792696 is a reply to message #1792686] Sun, 22 July 2018 10:50 Go to previous messageGo to next message
joerg holland is currently offline joerg hollandFriend
Messages: 3
Registered: July 2018
Junior Member
between installing eclipse i got that lot of errors, but splash starts, i hit php-photon and it installed, started and i used it.
now,next day i got that:
after click eclipse in startmenu:
OpenJDK 64-Bit Server VM warning: Ignoring option MaxPermSize; support was removed in 8.0
and ....
!SESSION Sun Jul 22 12:44:21 CEST 2018 -----------------------------------------
!ENTRY org.eclipse.equinox.launcher 4 0 2018-07-22 12:44:21.992
!MESSAGE Exception launching the Eclipse Platform:
!STACK
java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter
at java.base/java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:466)
at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:566)
at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:499)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:626)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:584)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1438)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1414)

..what i have to install, change, whatever ... ?

[Updated on: Sun, 22 July 2018 11:40]

Report message to a moderator

Re: no install [message #1793241 is a reply to message #1792696] Thu, 02 August 2018 06:15 Go to previous messageGo to next message
joerg holland is currently offline joerg hollandFriend
Messages: 3
Registered: July 2018
Junior Member
no help? lol
Re: no install [message #1793265 is a reply to message #1793241] Thu, 02 August 2018 11:55 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3223
Registered: July 2009
Senior Member

Did you install or change anything in between days? Other than the Eclipse version,
you haven't given any details to work off of.


Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:Eclipse and JavaFX
Next Topic:Eclipse wont start showing the check log file
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 18 02:35:37 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02754 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top