Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » "Problem occurred" with Arduino plugin
"Problem occurred" with Arduino plugin [message #1790956] Wed, 20 June 2018 14:58 Go to next message
Donato Severi is currently offline Donato SeveriFriend
Messages: 1
Registered: June 2018
Junior Member
index.php/fa/33176/0/index.php/fa/33176/0/I installed the Arduino plugin (Eclipse C++ IDE for Arduino 3.0).
In "Preferences->Arduino" I add the link for STM32 board (https://github.com/stm32duino/BoardManagerFiles/raw/master/STM32/package_stm_index.json).
All the STM32 board appeared as original Arduino Ide 1.8.5.
When I try to compile the simple sketch as visible in the image attached with STM32F429 Nucleo144 board I get the error window as in the image.
If I set Arduino OTTO or generic Discovery board in the launch target there is no problem and the sketch is compiled.
Do I need to change some specific setting for the Nucleo board or simply Eclipse is not yet totally implemented (so the Arduino plugin) for this type of board/microcontroller?
index.php/fa/33176/0/
  • Attachment: image.jpg
    (Size: 277.71KB, Downloaded 115 times)
Re: "Problem occurred" with Arduino plugin [message #1793285 is a reply to message #1790956] Fri, 03 August 2018 03:57 Go to previous message
Harry S. is currently offline Harry S.Friend
Messages: 1
Registered: August 2018
Junior Member
Have same issue, Builder miss "build.source.path" definition which platfor.txt (in .arduinocdt\packages\STM32\hardware\stm32\1.3.0) uses.
Also it miss "upload.usbID" and maybe some other definitions.
Previous Topic: "make" is not found in PATH hello
Next Topic:Program "XXXg++" not found in path
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 26 03:00:09 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02209 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top