Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » 4DIAC - Framework for Distributed Industrial Automation and Control » Error while building FORTE with Open62541 in Linux Ubuntu 14.04 32bit LTS
Error while building FORTE with Open62541 in Linux Ubuntu 14.04 32bit LTS [message #1790403] Sat, 09 June 2018 12:51 Go to next message
shahid shah is currently offline shahid shahFriend
Messages: 1
Registered: June 2018
Junior Member
Dear 4DIAC Team,

I am trying to build FORTE with Open62541 source code in Linux Ubuntu 14.04 LTS 32 bit version. I am following the tutorial from website https://www.eclipse.org/4diac/en_help.php. During the last step-4 (Set FORTE to include Open62541) I am facing errors. Please have a look at the screen shots as an attachment for clear understanding.
Can you please help me out to overcome this problem/error.

Thanks a lot for your support
BR
Shahid
Re: Error while building FORTE with Open62541 in Linux Ubuntu 14.04 32bit LTS [message #1790499 is a reply to message #1790403] Mon, 11 June 2018 21:09 Go to previous message
Alois Zoitl is currently offline Alois ZoitlFriend
Messages: 663
Registered: January 2014
Senior Member
Hi, Just as a quick check you downloaded open62541 into the directory $HOME/4diac/open62541 and built it with the output in the $HOME/4diac/open62541/build/bin ?
Previous Topic:Publish/Subscribe and Client/Server FBs with more SDs and RDs inputs and outputs
Next Topic:FORTE Monitoring: same response for different mistakes
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 16 07:10:32 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03068 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top