Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » OM2M » Unable to retrieve instance when using MongoDB
Unable to retrieve instance when using MongoDB [message #1785916] Mon, 23 April 2018 06:52 Go to next message
teak jin kim is currently offline teak jin kimFriend
Messages: 3
Registered: June 2017
Junior Member
Hi.
It has changed to mongodb from the previous H2db to run the osgi
A problem occurred while following the example of om2m API
https://wiki.eclipse.org/OM2M/one/REST_API
Item 8 of each item is problem
To query the instance created after performing the Create a Data ContentInstance.
The URI was written as follows to be sent as a Get Request.
http://127.0.0.1:8080/~/in-cse/in-name/MY_SENSOR/DATA/la
HTTP response to the operation is 404 NotFound
There is likely to be a correction.
Regards
Re: Unable to retrieve instance when using MongoDB [message #1790614 is a reply to message #1785916] Wed, 13 June 2018 14:57 Go to previous message
Cyrille Bareau is currently offline Cyrille BareauFriend
Messages: 1
Registered: April 2018
Junior Member
Hello,
There were indeed some bugs with the MongoDB persistence, that will be fixed in the future release.

Regards
Previous Topic:Problem building om2m following step by step cloning guide
Next Topic:Use TLS for IN-CSE and MN-CSE communication
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 26 08:34:47 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01803 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top