Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Encoding UTf-8 on birtviewer server(Problems with encoding line breaks and € sign on server)
Encoding UTf-8 on birtviewer server [message #1783568] Wed, 14 March 2018 08:47
Floor Engels is currently offline Floor EngelsFriend
Messages: 1
Registered: March 2018
Junior Member
I am trying to fix the following issue:

I am retrieving a text field from a Wordpress table (utf-8: collation utf8mb4_unicode_ci)

I export the report in pdf on my local machine (Windows 10) all comes out fine. However when I generate the report on the server (via standard birtviewer) the line breaks are not there and the € symbol is outputted as €

When I use Latin-code for € it is ouputting fine on the server.

I know it has something to do with the encoding on the server. My question is were to specify the encoding. In what file and how? Is it in fontsConfig.xml ? And if so what line should I add. Or is it in the webserver configuration?

I have been searching for the answer but could not find it on the current Forum articles so any help would be appreciated.

Kind regards,

Floor for Design
Previous Topic:SQL is not honoured in BIRT from eclipse
Next Topic:Aggregation Issues
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Aug 18 19:14:18 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01829 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top