Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Multi data set column not work.
Multi data set column not work. [message #1782259] Wed, 21 February 2018 04:21 Go to next message
MC Jin is currently offline MC JinFriend
Messages: 3
Registered: February 2018
Junior Member
I have a simple report with a master page (1 header) and a layout with 1 table.
I using script data source and script data set, that read the JSON located on file system.

I have a problem is the header contain multiple dataset column but only the first is work and bind the data correctly, the rest are show blank value.
However, on the result previews, it bind the data correctly.

The columns are drag from the eclipse's palette panel and nothing change.
Already spend 2 days and still can't figure out what happen.


thanks you for help.

[Updated on: Thu, 22 February 2018 12:34]

Report message to a moderator

Re: Multi data set column not work. [message #1782354 is a reply to message #1782259] Thu, 22 February 2018 10:20 Go to previous message
MC Jin is currently offline MC JinFriend
Messages: 3
Registered: February 2018
Junior Member
DEL

[Updated on: Thu, 22 February 2018 10:40]

Report message to a moderator

Previous Topic:Report Parameter List Box - Dynamic and Multiple - Select All
Next Topic:Data cube with scripted data set - Computed column "Products" has dependency cycle
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 19 09:25:07 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01745 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top