Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » My Eclipse won't run
My Eclipse won't run [message #1781849] Tue, 13 February 2018 22:15 Go to next message
Lohith Tummala is currently offline Lohith TummalaFriend
Messages: 1
Registered: February 2018
Junior Member
I'm new here, and I'm very sorry if this topic doesn't belong here or is identical to another topic. I take AP Computer Science A and my computer in the classroom doesn't run Eclipse, or at least it doesn't now. Usually, it runs fine. But now, when I double click the desktop icon, it shows the loading screen and as the green bar fills up, the window disappears and nothing happens, when it is supposed to run Eclipse. What should i do and what is the problem?
Re: My Eclipse won't run [message #1781853 is a reply to message #1781849] Tue, 13 February 2018 22:33 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3111
Registered: July 2009
Senior Member

You haven't really given any details to work off of. Check for the well-established stuff. If it's not one of those, make sure to start by sharing what OS version, Java version, and Eclipse versions are involved, and if you've found any messages in the log file (

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:neon.3 does not start
Next Topic:Embedded Jetty with WebAppContext Configurations
Goto Forum:

Current Time: Thu Mar 22 19:58:09 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02983 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software