Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Ran .exe of my project, broke eclipse?
Ran .exe of my project, broke eclipse? [message #1781151] Fri, 02 February 2018 05:30
Collin Smith is currently offline Collin SmithFriend
Messages: 1
Registered: February 2018
Junior Member
So I just wrote a very simple program in Eclipse (c++). It compiles just fine and runs as expected. Out of curiosity I decide to run the .exe in Windows to see what happens. Bunch of errors but no big deal, just wanted to see what would happen.

Now when I run Eclipse I get the error " Program "make" not found in PATH." I've got this error before but I wasn't sure why, now I'm certain it was because of trying to run the .exe. I googled it and tried every suggestion I could find for hours up hours with no luck. "Starter.exe" crashes sometimes while in Eclipse. Make.exe is definitely in PATH. It's all definitely there in the MinGW bin. It hasn't gone anywhere I don't think...

The only way I fixed this problem previously was by doing a clean install of Windows. I tried doing a backup and it failed so I just clean installed. I really don't want to do another clean install and hoping somebody can help me.

Additional details
Windows 10 Pro
Latest version of Eclipse c++
JRE 9.0.4
Previous Topic:I'm a newbie!
Next Topic:License management strategy and eclipse platform support for the same
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 17 01:23:15 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03067 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top