Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Subclipse problem(Subversion update raises the processor ocupancy to 100%.)
Subclipse problem [message #1779792] Fri, 12 January 2018 16:48 Go to next message
Adrián Córdoba is currently offline Adrián CórdobaFriend
Messages: 17
Registered: January 2011
Junior Member
I had installed Eclipse Java EE IDE for Web Developers version Oxygen.2 Release (4.7.2) and Subclipse from Eclipse Marketplace.
I can open and work on my projects normally, but when I try to update from a Subversion repository, the processor ocupancy raise to 100% for 10 minutes, and then Eclipse closes. (Also, the hard disk activity raises.)

(My operationg system is openSuse Leap 42.3. I can connect to Subversion repository by mean other applications, like "kdesvn".)

I checked the log file in "workspace/.metadata/.log", but I didn't find anythig relevant.

Is there another log file to check?
Can somebody help me to resolv this problem?

I'll appreciate your help.
Re: Subclipse problem [message #1779817 is a reply to message #1779792] Sat, 13 January 2018 08:08 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29351
Registered: July 2009
Senior Member
I would try to increase the heap size as a first try: https://wiki.eclipse.org/FAQ_How_do_I_increase_the_heap_size_available_to_Eclipse%3F

Subclipse is hosted at https://github.com/subclipse/subclipse so perhaps you can open an issue to ask about this problem there.
Re: Subclipse problem [message #1779859 is a reply to message #1779817] Sun, 14 January 2018 23:18 Go to previous message
Adrián Córdoba is currently offline Adrián CórdobaFriend
Messages: 17
Registered: January 2011
Junior Member
The problem seems to be every time Eclipse (or Subversion) wants to open "kdewallet" in order to get repository password.
Eclipse print the following in a terminal:
Connecting to deprecated signal QDBusConnectionInterface::serviceOwnerChanged(QString,QString,QString)
kbuildsycoca4 running...
QDBusConnection: name 'org.kde.kwalletd' had owner '' but we thought it was ':1.45'


(When I don't save repository password, Subclipse work normally.)

Thank you very much.
Previous Topic:Internal Error occured during " launching SampleTest.java" TestNG class
Next Topic:Éclipse lite configuration
Goto Forum:
  


Current Time: Thu May 24 00:01:16 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02927 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top