Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Cheatsheets hard to read: lines don't wrap
Cheatsheets hard to read: lines don't wrap [message #1779265] Thu, 04 January 2018 15:39 Go to next message
Beth Tibbitts is currently offline Beth TibbittsFriend
Messages: 231
Registered: July 2009
Senior Member
Trying to use some cheatsheets..
but both on Linux Ubuntu, and on Mac, the instruction lines don't
wrap so they are difficult to read. (See attached)

Hopefully a simple fix? Don't see anything in preferences

...Beth

Re: Cheatsheets hard to read: lines don't wrap [message #1779277 is a reply to message #1779265] Thu, 04 January 2018 17:33 Go to previous messageGo to next message
Beth Tibbitts is currently offline Beth TibbittsFriend
Messages: 231
Registered: July 2009
Senior Member
I'm using Eclipse IDE for committers (to get the Plug-in Development Env.) and it's Oxygen.2
Just installed it for Windows as well, and get the same behavior.
These look like nice tutorials, but they aren't very readable as is!!
Re: Cheatsheets hard to read: lines don't wrap [message #1779280 is a reply to message #1779277] Thu, 04 January 2018 18:08 Go to previous messageGo to next message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
I'd say that's worthy of a bug report. I think the proper "product" in Bugzilla would be Platform and component should be "User Assistance"
To get you started: https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=Platform
Re: Cheatsheets hard to read: lines don't wrap [message #1779283 is a reply to message #1779280] Thu, 04 January 2018 20:10 Go to previous messageGo to next message
Beth Tibbitts is currently offline Beth TibbittsFriend
Messages: 231
Registered: July 2009
Senior Member
Done. Thanks.
Re: Cheatsheets hard to read: lines don't wrap [message #1779284 is a reply to message #1779283] Thu, 04 January 2018 20:11 Go to previous message
Beth Tibbitts is currently offline Beth TibbittsFriend
Messages: 231
Registered: July 2009
Senior Member
Sorry, should have added: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=529430
Previous Topic:DJANGO NOT FOUND
Next Topic:Copy-paste Swing Component in workbench not working!
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 14 21:25:17 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03026 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top