Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Build fails with Ant(Ant build fails with InternalAntRunner error)
Build fails with Ant [message #1778402] Wed, 13 December 2017 20:50 Go to next message
Poorna Thanneeru is currently offline Poorna ThanneeruFriend
Messages: 1
Registered: December 2017
Junior Member
When I run the build.xml using Ant, I get this response:

[zip] Building zip: /tmpTokens/tokens.listing.20171213113911.post.zip
[echo] End Run Replace NLS Tokens.
[echo] ${source.dir}=/Users/poornaus.ibm.com/GA7/com.ibm.itme.usermgmt/src/com/ibm/itme/usermgmt/mri
[echo] ${target.dir}=/Users/poornaus.ibm.com/GA7/com.ibm.itme.usermgmt/src
[genlrb] Input:/Users/poornaus.ibm.com/GA7/com.ibm.itme.usermgmt/src/com/ibm/itme/usermgmt/mri/UserManagementResources.xml
[genlrb] ERROR: 'The first argument to the non-static Java function 'fixQuote' is not a valid object reference.'
[genlrb] FATAL ERROR: 'The first argument to the non-static Java function 'fixQuotationMark' is not a valid object reference.'
[genlrb] javax.xml.transform.TransformerConfigurationException: The first argument to the non-static Java function 'fixQuotationMark' is not a valid object reference.
[genlrb] at com.sun.org.apache.xalan.internal.xsltc.trax.TransformerFactoryImpl.newTemplates(TransformerFactoryImpl.java:886)
[genlrb] at com.sun.org.apache.xalan.internal.xsltc.trax.TransformerFactoryImpl.newTransformer(TransformerFactoryImpl.java:669)
[genlrb] at com.tivoli.tmsxml.tools.TMSConvert.convert(Unknown Source)
[genlrb] at com.tivoli.tmsxml.tools.GenLrb.doExec(Unknown Source)
[genlrb] at com.tivoli.tmsxml.tools.GenLrb.execute(Unknown Source)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:293)
[genlrb] at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor4.invoke(Unknown Source)
[genlrb] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
[genlrb] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.dispatch.DispatchUtils.execute(DispatchUtils.java:106)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:348)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.taskdefs.Sequential.execute(Sequential.java:68)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:293)
[genlrb] at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor4.invoke(Unknown Source)
[genlrb] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
[genlrb] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.dispatch.DispatchUtils.execute(DispatchUtils.java:106)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:348)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.taskdefs.MacroInstance.execute(MacroInstance.java:402)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:293)
[genlrb] at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor4.invoke(Unknown Source)
[genlrb] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
[genlrb] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.dispatch.DispatchUtils.execute(DispatchUtils.java:106)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:348)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:435)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:456)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Project.executeSortedTargets(Project.java:1405)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:1376)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.helper.DefaultExecutor.executeTargets(DefaultExecutor.java:41)
[genlrb] at org.eclipse.ant.internal.launching.remote.EclipseDefaultExecutor.executeTargets(EclipseDefaultExecutor.java:32)
[genlrb] at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java:1260)
[genlrb] at org.eclipse.ant.internal.launching.remote.InternalAntRunner.run(InternalAntRunner.java:424)
[genlrb] at org.eclipse.ant.internal.launching.remote.InternalAntRunner.main(InternalAntRunner.java:138)
Re: Build fails with Ant [message #1778405 is a reply to message #1778402] Wed, 13 December 2017 21:55 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3250
Registered: July 2009
Senior Member

This is really more of an issue with how you're using com.tivoli.tmsxml.tools.TMSConvert, so I'd suggest talking to whomever provided that to you. It's not really related to Eclipse from looking at what you've shown.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Build fails with Ant [message #1793310 is a reply to message #1778405] Fri, 03 August 2018 15:01 Go to previous message
Scott Wisson is currently offline Scott WissonFriend
Messages: 1
Registered: August 2018
Junior Member
Poorna,
Did you ever find the cause of this or a solution?

I am seeing the exact same issue.

Thanks,
Scott
Previous Topic:Eclipse wont start showing the check log file
Next Topic:Source Not Found Debugging with Photon but not Oxygen
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 18 18:12:28 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02682 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top