Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Running code with no debugging capability(I have a running code in Eclipse, but when I start debugging it, I face an error.)
Running code with no debugging capability [message #1777043] Fri, 24 November 2017 01:35
Soheil H is currently offline Soheil HFriend
Messages: 1
Registered: November 2017
Junior Member
Hi all,

I am a newbie in using Eclipse on Mac. So, I am developing a piece of C++ code using IBM ILOG CPLEX libraries. The code itself runs flawlessly as I expect. However, when I start debugging it, I see the following error message as I have shown in the figures attached to this post.

Perhaps, I am missing something simple here, but how is that possible that I am facing an error message when debugging on a perfectly-running code?

Here is some other info:
Eclipse Version: Oxygen.1a Release (4.7.1a) Build id: 20171005-1200
OS X: 10.13.1 macOS HighSierra

I have attached my main file as well as a header file. Any help is highly appreciated!

Soheil
  • Attachment: main.cpp
    (Size: 0.27KB, Downloaded 18 times)
  • Attachment: data.h
    (Size: 2.29KB, Downloaded 20 times)
  • Attachment: Photo1.png
    (Size: 474.87KB, Downloaded 23 times)
  • Attachment: Photo2.png
    (Size: 413.23KB, Downloaded 26 times)
  • Attachment: Photo3.png
    (Size: 383.23KB, Downloaded 22 times)
Previous Topic:MI dialogue when terminate debugging
Next Topic:Cannot create .lib file in Eclipse CDT
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 15 21:28:57 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01371 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software