Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BPMN 2.0 Modeler » problem with displaying large diagram
problem with displaying large diagram [message #1776850] Wed, 22 November 2017 09:34 Go to next message
Pavel A. Puchkov is currently offline Pavel A. PuchkovFriend
Messages: 3
Registered: November 2017
Junior Member
Hello, we have diagram whose not displayed fully in BPMN Modeler: only left part is visible, but right part has disappeared
Version: Oxygen 4.7.0
BPMN Modeler 1.4.1

see review_clear.bpmn
see attachemnt index.php/fa/31353/0/

In Kepler BPMN Modeler we just resize some element on diagram to solve this problem, but in Oxygen this approache does not work
has anyone encountered a similar problem?

Thanks

[Updated on: Thu, 30 November 2017 14:18]

Report message to a moderator

Re: problem with displaying large diagram [message #1780656 is a reply to message #1776850] Thu, 25 January 2018 12:15 Go to previous messageGo to next message
Pavel A. Puchkov is currently offline Pavel A. PuchkovFriend
Messages: 3
Registered: November 2017
Junior Member
Guys, problem solved.
The cause of problem: child sub-process overlap boundaries of parent sub-process in the schema (not see at once),
after reorganizing some sub-processes all elements will be displayed

Thanks all for reading
Re: problem with displaying large diagram [message #1780824 is a reply to message #1780656] Sun, 28 January 2018 22:44 Go to previous messageGo to next message
Ralph Soika is currently offline Ralph SoikaFriend
Messages: 142
Registered: July 2009
Senior Member
Thanks for your feedback!
Re: problem with displaying large diagram [message #1781082 is a reply to message #1780824] Thu, 01 February 2018 09:20 Go to previous messageGo to next message
Pavel A. Puchkov is currently offline Pavel A. PuchkovFriend
Messages: 3
Registered: November 2017
Junior Member
there are continue of this story, we can break schema by a trick.
we draw three internal sub-processes and two task on inner sub-process, after that we move inner sub-process across of boundaries parent sub-process and drop catch event between task, and here this event may get incorrect container
see attachment-demo
think, its a bug
  • Attachment: trick.webm
    (Size: 4.80MB, Downloaded 36 times)
Re: problem with displaying large diagram [message #1785227 is a reply to message #1781082] Wed, 11 April 2018 08:41 Go to previous messageGo to next message
Neil Mackenzie is currently offline Neil MackenzieFriend
Messages: 111
Registered: December 2013
Senior Member
I see the same original problem, interestingly my large subprocesses are resized to width =1000 when loaded so I had thought this was related to this un-merged pull request. https://github.com/eclipse/bpmn2-modeler/pull/10
Re: problem with displaying large diagram [message #1785231 is a reply to message #1785227] Wed, 11 April 2018 09:10 Go to previous messageGo to next message
Neil Mackenzie is currently offline Neil MackenzieFriend
Messages: 111
Registered: December 2013
Senior Member
I have created the simplest process diagram I can (attached) which is a subprocess with 2 tasks and a start and end event. The subprocess has a width of over 1000, when close it and open it again it IT gets resized to 1000 which is very frustrating and ugly (see attached screenshot). Looks like a bug to me, or am I missing something ? I am using BPMN2 Modeler version 1.4.2 with Eclipse Oxygen

[Updated on: Wed, 11 April 2018 09:13]

Report message to a moderator

Re: problem with displaying large diagram [message #1785385 is a reply to message #1785231] Fri, 13 April 2018 10:45 Go to previous messageGo to next message
Neil Mackenzie is currently offline Neil MackenzieFriend
Messages: 111
Registered: December 2013
Senior Member
added bugreport for this https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=533540
Re: problem with displaying large diagram [message #1787497 is a reply to message #1785385] Sun, 27 May 2018 07:23 Go to previous messageGo to next message
Ralph Soika is currently offline Ralph SoikaFriend
Messages: 142
Registered: July 2009
Senior Member
Can you confirm that your problem has been solved with the latest version released by Paul?
Re: problem with displaying large diagram [message #1787501 is a reply to message #1787497] Sun, 27 May 2018 08:36 Go to previous message
Neil Mackenzie is currently offline Neil MackenzieFriend
Messages: 111
Registered: December 2013
Senior Member
Yes, Problem solved.
Thank you.
Previous Topic:Loss of my shape decoration
Next Topic:Problem when saving a model
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 18 08:57:46 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02107 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top