Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Mosquitto » No TCP Response from iot.eclipse.org(Unable to establish an MQTT connection)
No TCP Response from iot.eclipse.org [message #1773605] Fri, 29 September 2017 22:58 Go to next message
Mike n is currently offline Mike nFriend
Messages: 3
Registered: September 2017
Junior Member
Not sure if this is the correct forum but did not see an option for internal support. Our servers host an iot platform and were successfully sending messages to iot.eclipse.org using MQTT . I can now see that these connections are no longer successful and a trace shows that there is no response to TCP SYN packets. This is not an internal firewall issue as we have confirmed that the published topic is working from other locations within our organization. Are there some restrictions on MQTT connections that would cause our server IP to be blocked?

Thanks
Mike
Re: No TCP Response from iot.eclipse.org [message #1773741 is a reply to message #1773605] Tue, 03 October 2017 22:03 Go to previous messageGo to next message
Mike n is currently offline Mike nFriend
Messages: 3
Registered: September 2017
Junior Member
This has been resolved, our IP's were being blocked
Re: No TCP Response from iot.eclipse.org [message #1773742 is a reply to message #1773605] Tue, 03 October 2017 22:03 Go to previous message
Mike n is currently offline Mike nFriend
Messages: 3
Registered: September 2017
Junior Member
No Message Body

[Updated on: Tue, 03 October 2017 22:04]

Report message to a moderator

Previous Topic:Mosquitto service keeps stopping
Next Topic:Mosquitto on Raspberry not started after reboot
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 14 18:13:48 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02059 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top