Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse is not launching on my Mac OSX(I recently downloaded eclipse on my Mac OSX, but whenever I try to Launch a workspace I get the error check metadata/.log file, I have the required JAVA (1.8) and I tried everything to make it work, b)
Eclipse is not launching on my Mac OSX [message #1773599] Fri, 29 September 2017 19:54 Go to next message
Emile Moawad is currently offline Emile MoawadFriend
Messages: 1
Registered: September 2017
Junior Member
I recently downloaded eclipse on my Mac OSX, but whenever I try to Launch a workspace I get the error check metadata/.log file, I have the required JAVA (1.8) and I tried everything to make it work, but it is still not working. Here is what I get from the eclipse terminal and attached is the eclipse.ini file

Last login: Fri Sep 29 21:49:32 on ttys000
Emiles-MacBook-Air:~ test$ /Applications/Eclipse.app/Contents/MacOS/eclipse ; exit;
org.eclipse.m2e.logback.configuration: The org.eclipse.m2e.logback.configuration bundle was activated before the state location was initialized. Will retry after the state location is initialized.
org.eclipse.m2e.logback.configuration: Logback config file: /Users/test/eclipse-workspace/.metadata/.plugins/org.eclipse.m2e.logback.configuration/logback.1.8.1.20170728-1531.xml
SLF4J: Class path contains multiple SLF4J bindings.
SLF4J: Found binding in [bundleresource://1978.fwk547507935:1/org/slf4j/impl/StaticLoggerBinder.class]
SLF4J: Found binding in [bundleresource://1978.fwk547507935:2/org/slf4j/impl/StaticLoggerBinder.class]
SLF4J: See http://www.slf4j.o rg/codes.html#multiple_bindings for an explanation.
SLF4J: Actual binding is of type [ch.qos.logback.classic.util.ContextSelectorStaticBinder]
org.eclipse.m2e.logback.configuration: Initializing logback
logout
Saving session...
...copying shared history...
...saving history...truncating history files...
...completed.

  • Attachment: eclipse.ini
    (Size: 0.97KB, Downloaded 27 times)
Re: Eclipse is not launching on my Mac OSX [message #1773617 is a reply to message #1773599] Sat, 30 September 2017 19:19 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3022
Registered: July 2009
Senior Member

Your attached ini file is still pointing to Java 9.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:Eclipse Crashes On Start Up JDK 9
Next Topic:Unable to Open Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 15 21:27:24 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02675 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software