Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Eclipse C resume and run to line do not work(Eclipse Cygwin 'resume' 'run to line')
Eclipse C resume and run to line do not work [message #1772692] Wed, 13 September 2017 22:52 Go to next message
Zejun Li is currently offline Zejun LiFriend
Messages: 1
Registered: September 2017
Junior Member
Hi,

I just encountered a problem when I was debugging. I'm using Eclipse to debugging my C project, but I found I cannot use 'resume' or 'run to line'. I can debug step by step, but it's time-consuming.

Whenever I press 'resume' or 'run to line', I get 'terminated, exit value: 0>gdb (7.10.1)'. I don't know what's going on.

I really appreciate if you could help with this.

Thanks.

Lee
Re: Eclipse C resume and run to line do not work [message #1772774 is a reply to message #1772692] Fri, 15 September 2017 06:48 Go to previous message
David Vavra is currently offline David VavraFriend
Messages: 629
Registered: October 2012
Senior Member
Your program is terminating before reaching the next breakpoint.
Finding where can be tedious.
You could try placing breakpoints at varying distances to discover where.
Think binary search.


Previous Topic:Eclipse can't find header files
Next Topic:Can another Plugin be triggered after creating a new project
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 16 03:34:10 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01452 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software