Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » Eclipse Installer couldn't complete the profile generation
Eclipse Installer couldn't complete the profile generation [message #1772288] Thu, 07 September 2017 15:00 Go to next message
Faisal Tariq is currently offline Faisal TariqFriend
Messages: 33
Registered: August 2017
Member
Hello,

I started the Oomph Installer and copied my product.setup into the installer, and went through all the steps but it failed on the final step with the following errors. Can anyone tell me what they mean?

Thanks

Faisal


ERROR: org.eclipse.equinox.p2.director code=10053 Cannot complete the install because one or more required items could not be found.
at org.eclipse.oomph.util.OomphPlugin.coreException(OomphPlugin.java:280)
at org.eclipse.oomph.p2.internal.core.ProfileTransactionImpl.resolve(ProfileTransactionImpl.java:425)
at org.eclipse.oomph.p2.internal.core.ProfileTransactionImpl.commit(ProfileTransactionImpl.java:337)
at org.eclipse.oomph.setup.p2.impl.P2TaskImpl.perform(P2TaskImpl.java:729)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.doPerformNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3324)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.performNeededSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3252)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.performTriggeredSetupTasks(SetupTaskPerformer.java:3233)
at org.eclipse.oomph.setup.internal.core.SetupTaskPerformer.perform(SetupTaskPerformer.java:3133)
at org.eclipse.oomph.setup.ui.wizards.ProgressPage$9.run(ProgressPage.java:567)
at org.eclipse.oomph.setup.ui.wizards.ProgressPage$11$1.run(ProgressPage.java:693)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:56)
ERROR: org.eclipse.equinox.p2.director code=0 Software being installed: artificial_root 1.0.0.v1504796054120
ERROR: org.eclipse.equinox.p2.director code=0 Missing requirement: artificial_root 1.0.0.v1504796054120 requires 'my.product.feature.group 0.0.0' but it could not be found

[Updated on: Thu, 07 September 2017 15:04]

Report message to a moderator

Re: Eclipse Installer couldn't complete the profile generation [message #1772297 is a reply to message #1772288] Thu, 07 September 2017 17:16 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29545
Registered: July 2009
Senior Member
So I assume you have a p2 task in your product setup and that it has a requirement for my.product.feature.group which isn't found in any update site listed in that p2 task. Perhaps you want to delete that requirement from your task or you want to add an update site to the task where that installable unit is available?
Re: Eclipse Installer couldn't complete the profile generation [message #1772303 is a reply to message #1772297] Thu, 07 September 2017 19:05 Go to previous messageGo to next message
Faisal Tariq is currently offline Faisal TariqFriend
Messages: 33
Registered: August 2017
Member
Thanks. That did work. But off course I need to find out why, because it needs to be included.
Re: Eclipse Installer couldn't complete the profile generation [message #1772321 is a reply to message #1772303] Fri, 08 September 2017 05:28 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29545
Registered: July 2009
Senior Member
Use the Repository Explorer view to browse the p2 repository in which you expect to find this IU to ensure that you create a requirement that really exists; you can drag from this view to your p2 task to create the requirements.
Previous Topic:Can't install new Eclipse using Oomph
Next Topic:No eclipse.ini nor configuration/config.ini
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 22 13:46:30 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01671 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top