Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » getElements() doesn't work in Eclipse 4.4, but works in 4.2
getElements() doesn't work in Eclipse 4.4, but works in 4.2 [message #1772250] Thu, 07 September 2017 06:50 Go to next message
ChangLiang Qu is currently offline ChangLiang QuFriend
Messages: 2
Registered: September 2017
Junior Member
there's the code to get tests by getElements, but it works in eclipse sdk 4.2 and doesn't work in 4.4 version.

Object[] elements = _provider.getElements(element);

_perovider is the object of ResourceTestNavigatorContentProvider
_provider = new ResourceTestNavigatorContentProvider (TransPerfPlugin.getDefault().findTestNavigator());

ResourceTestNavigatorContentProvider is export from
org.eclipse.hyades.test.ui.internal.navigator.ResourceTestNavigatorContentProvider;

any one has encountered the similar problem?
I appreciate your any comments and suggestion.

Regards
quchl
Re: getElements() doesn't work in Eclipse 4.4, but works in 4.2 [message #1772437 is a reply to message #1772250] Sat, 09 September 2017 19:27 Go to previous messageGo to next message
Stephan Herrmann is currently online Stephan HerrmannFriend
Messages: 1528
Registered: July 2009
Senior Member
maybe you should search for the org.eclipse.hyades project, to ask the authors of the code in question.
Re: getElements() doesn't work in Eclipse 4.4, but works in 4.2 [message #1772471 is a reply to message #1772437] Mon, 11 September 2017 07:15 Go to previous messageGo to next message
ChangLiang Qu is currently offline ChangLiang QuFriend
Messages: 2
Registered: September 2017
Junior Member
Hi, Stephan

Thanks for your information.

I searched org.eclipse.hyades project in
https://eclipse.org/projects
I didn't find any project relates with org.eclipse.hyades

But I tried search it in Forum and I found an archived project
Test and Performance Tools Platform (TPTP)
has some topic mentioned org.eclipse.hyades.
To be honest, I have no experience on these Eclipse projects.

Would you please guid me how to find the author of project org.eclipse.hyades.
I appreciate your further suggestion and any comments here.

Regards
ChangLiang

Re: getElements() doesn't work in Eclipse 4.4, but works in 4.2 [message #1772475 is a reply to message #1772471] Mon, 11 September 2017 09:01 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29037
Registered: July 2009
Senior Member
It's an archived project. There is no support for it so even if you did find an author's email, he won't be working on it anymore.
Previous Topic:compare two files
Next Topic:Classes generated by annotation processors (APT) don't get recompiled incrementally?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 15 18:12:53 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01638 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software