Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » Don't see "Setup Project Model" for oomph(Installation of oomph)
Don't see "Setup Project Model" for oomph [message #1772113] Tue, 05 September 2017 16:26 Go to next message
Faisal Tariq is currently offline Faisal TariqFriend
Messages: 33
Registered: August 2017
Member
Hello,

I have updated all the software for the oomph through Help->Install New software. But when I go to the Wizard to create "Setup Project Model" I do not see it. The only thing I see is "Setup Task Extension"? What am I doing wrong?

PS:- I was able to load everything from http://download.eclipse.org/oomph/updates/latest, except for "Oomph All" and "Oomph Tests" which are both under "Others".

Thanks

Faisal
Re: Don't see "Setup Project Model" for oomph [message #1772116 is a reply to message #1772113] Tue, 05 September 2017 16:53 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29538
Registered: July 2009
Senior Member
File -> New -> Other has no Oomph category? Help -> About Eclipse -> Installation Details hows the Oomph features installed? The Error log doesn't show problems starting any bundles?
Previous Topic:How to add a user specific xml-catalog entry with oomph?
Next Topic:Can't install new Eclipse using Oomph
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 19 10:55:34 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01343 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top