Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Epsilon » EWL wizard in GMF editor not showing up after first usage
EWL wizard in GMF editor not showing up after first usage [message #1770740] Wed, 16 August 2017 15:52 Go to next message
Florian Haupt is currently offline Florian HauptFriend
Messages: 5
Registered: February 2015
Junior Member
Hi all,

I created a simple wizard with EWL that adds additional model elements to a model (like "add new child element"). I am using that with a GMF editor that has been created using Eugenia. When I run my GMF editor and right-click on a model element, the wizard shows up and works. If I try to do the same afterwards, the wizard is not showing up anymore. Saving the model does not help, but closing and then again opening it does.

Any ideas?

Thanks and best regards
Florian
Re: EWL wizard in GMF editor not showing up after first usage [message #1770796 is a reply to message #1770740] Thu, 17 August 2017 07:47 Go to previous message
Horacio Hoyos is currently offline Horacio HoyosFriend
Messages: 197
Registered: October 2009
Location: UK
Senior Member

Hi Florian,

Could you please provide a minimal example [1] we can use to reproduce this? This way we can check your wizard and try to figure out what is going on.

Cheers,
Horacio

[1] https://www.eclipse.org/epsilon/doc/articles/minimal-examples/


Horacio Hoyos Rodriguez
Epsilon Committer
Research Assistant
University Of York
Previous Topic:get the address of input
Next Topic:Querying UML file in EOL
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 21 17:56:43 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01872 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top