Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Help
Help [message #1767032] Thu, 29 June 2017 17:48 Go to next message
Wayne Carl is currently offline Wayne CarlFriend
Messages: 11
Registered: April 2014
Junior Member
Loaded Papyrus Oxygen, populated the workspace (from Neon), and expected that I would need to do some cleanup but, what I found amazed me. Only State diagrams and Use Case diagrams survived.

Can users expect some sort of procedure to ease the migration? It would be greatly appreciated.

Thanks,
Wayne
Re: Help [message #1767084 is a reply to message #1767032] Fri, 30 June 2017 13:47 Go to previous messageGo to next message
Sebastien Gabel is currently offline Sebastien GabelFriend
Messages: 16
Registered: July 2013
Junior Member
Hi Wayne,

A migration procedure (based on diagram reconciliers) exists to migrate Neon project to Oxygen project and is operational. It worked fine for me.

What kind of diagrams did you lose after that ?
Something in the error log ?
Re: Help [message #1768711 is a reply to message #1767084] Fri, 21 July 2017 21:25 Go to previous messageGo to next message
Wayne Carl is currently offline Wayne CarlFriend
Messages: 11
Registered: April 2014
Junior Member
I loose all ibd & bbd. I believe some others as well. see the attached for the issue I have when I try to open a project.

Thanks,
Wayne

Re: Help [message #1768721 is a reply to message #1768711] Sat, 22 July 2017 12:24 Go to previous messageGo to next message
Klaas Gadeyne is currently offline Klaas GadeyneFriend
Messages: 165
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

From the list of registered profiles, it looks like you didn't install SysML (1.4?) yet in oxygen...
Re: Help [message #1768734 is a reply to message #1768721] Sat, 22 July 2017 20:47 Go to previous message
Wayne Carl is currently offline Wayne CarlFriend
Messages: 11
Registered: April 2014
Junior Member
Apparently SysML 1.4 had a problem during installation. I re-installed the 1.1 to 1.4 migration software but I still have problems with models from Neon. BDDs and IBDs show up a bit strangely. Icons are missing. State Diagrams. Use Cases, and Interaction Diagrams seem OK. Also, ports and connectors seem to have issues. See the attached screen shot.

Thanks for the help,
Wayne

Previous Topic:Unable to display navigable Member End names in attribute compartment
Next Topic:How to work around the lack of SysML diagram frames?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 19 11:31:12 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02062 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top