Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » Empty variables dialog on startup
Empty variables dialog on startup [message #1763395] Mon, 15 May 2017 08:33 Go to next message
Karsten Thoms is currently offline Karsten ThomsFriend
Messages: 617
Registered: July 2009
Location: Dortmund, Germany
Senior Member

I am experiencing an empty dialog after Eclipse startup with page "Variables" (See attached screenshot). All required variables have been set, and I can see them when I select "Show all variables" on the dialog page.

What could be a reason that the dialog shows up on startup? I would expect that it does not appear since there are no variables unset. Any idea?
Re: Empty variables dialog on startup [message #1763425 is a reply to message #1763395] Mon, 15 May 2017 16:54 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29552
Registered: July 2009
Senior Member
No idea. :-( When Show all variables is enabled, it will stop there, but that appears not to be the case. Perhaps there's a clue in the error log? It seems you can hit Next so is it just an annoyance or there's a more serious problem?
Previous Topic:Oomph Update Site broken?
Next Topic:Targlet requirement filter with oomph variable
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 25 21:32:37 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01414 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top