Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » Oomph Update Site broken?
Oomph Update Site broken? [message #1761458] Thu, 11 May 2017 09:50 Go to next message
David Hofmann is currently offline David HofmannFriend
Messages: 25
Registered: March 2017
Junior Member
Hi,

currently my Oomph setups referencing the default oomph.update.url, namely http://download.eclipse.org/oomph/updates/milestone/latest/ fail with this error:

ERROR: org.eclipse.equinox.p2.metadata.repository code=1000 No repository found at http://download.eclipse.org/oomph/updates/milestone/latest


The directory listing is available and contains a file org.eclipse.oomph.site.zip, which contains the update site contents. Should this file be extracted?

Best,
Dave
Re: Oomph Update Site broken? [message #1761475 is a reply to message #1761458] Thu, 11 May 2017 12:37 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29653
Registered: July 2009
Senior Member
I suspect it was just a temporary problem with the server. It works for me now...
Previous Topic:Targlets: How do I require everything found in the referenced repositories?
Next Topic:Empty variables dialog on startup
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 18 10:30:35 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02245 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top