Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » OCL » Changing invariants written in OCLinEcore needs Eclipse restart
Changing invariants written in OCLinEcore needs Eclipse restart [message #1756328] Wed, 15 March 2017 12:58 Go to next message
Ran Wei is currently offline Ran WeiFriend
Messages: 75
Registered: September 2012
Location: York, UK
Member
Hi,

Recently I am using OCLinEcore a lot to describe invariants in my metamodel. I noticed that every time I change my invariant(s), OCL would require a restart of Eclipse otherwise it will throw exceptions. Is this a known bug?

Cheers,
Will


Research Associate
Department of Computer Science
University of York

[Updated on: Wed, 15 March 2017 13:00]

Report message to a moderator

Re: Changing invariants written in OCLinEcore needs Eclipse restart [message #1756329 is a reply to message #1756328] Wed, 15 March 2017 13:13 Go to previous message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 5513
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

This seems very odd. I have seen problems within the editor that result in spurious errors/warnings. These often go away when the source text changes. Restarting the editor may help. But restarting Eclipse is very wrong. Please raise a Bugzilla with a repro.

Regards

Ed Willink
Previous Topic:Compare Eenum types
Next Topic:Custom static operation
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 11 07:58:41 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02441 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software