Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » JUnit Plug-In Test is run over and over again
JUnit Plug-In Test is run over and over again [message #1755724] Tue, 07 March 2017 09:03 Go to next message
Jens Rabe is currently offline Jens RabeFriend
Messages: 81
Registered: September 2013
Member


I have a strange problem: I am trying to run a JUnit test as a JUnit plug-in test.

My test can be as simple as this:

public class FooTest {

    @Test
    public void testSomething() {
        assertThat("6 * 7 is 42", 6 * 7, equalTo(42));
    }
}


when I right-click it and select Run As / JUnit Plug-In Test the test runs (and also succeeds and the success is shown in the JUnit view), but after exiting, it is started again, and again, and again...

What is going wrong here?
Re: JUnit Plug-In Test is run over and over again [message #1757894 is a reply to message #1755724] Tue, 21 March 2017 13:01 Go to previous message
Jens Rabe is currently offline Jens RabeFriend
Messages: 81
Registered: September 2013
Member
*bump* I made three discoveries:

1. I changed my test bundles to be plugins instead of fragments, and for most of them, the strange behavior disappeared.
2. As soon as a dependency on org.eclipse.swt and/or org.eclipse.jface creeps in, the behavior reappears.
3. This only starts to appear as soon as Scala IDE is installed.

So I guess this has to do with Scala IDE, I'll report this in their forum.

[Updated on: Tue, 21 March 2017 13:09]

Report message to a moderator

Previous Topic:JSP error page doesn't work in eclipse internal browser but works in chrome
Next Topic:Debugging jdt.core
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 22 13:45:22 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05603 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software