Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse Installation - "Installation failed with an error"(Error, I need help)
icon9.gif  Eclipse Installation - "Installation failed with an error" [message #1755094] Tue, 28 February 2017 06:16 Go to next message
Ich Ich is currently offline Ich IchFriend
Messages: 4
Registered: February 2017
Junior Member
Hello,
I can't install eclipse. If I try, it looks like this: http:// prntscr.com/eea9d8
The full error report is this: http:// pastebin.com/UJrhVnPY
These are my JAVA Versions: http:// prntscr.com/eea9su

Please guys, help me out! I dont know whats wrong!
Help me Sad
Re: Eclipse Installation - "Installation failed with an error" [message #1755163 is a reply to message #1755094] Tue, 28 February 2017 16:19 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31918
Registered: July 2009
Senior Member
What's in the Log? (The Show Log link on the red error area.) Do you have write access to D:\Programme? Was the installer able to create D:\Programme\Eclipse?

Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: Eclipse Installation - "Installation failed with an error" [message #1755180 is a reply to message #1755163] Tue, 28 February 2017 17:35 Go to previous messageGo to next message
Ich Ich is currently offline Ich IchFriend
Messages: 4
Registered: February 2017
Junior Member
Im not sure what you mean with "log", but thats the error report: http://pastebin.com/UJrhVnPY
Yes, I have write access to D: Drive.

My OS: Windows 10 64-bit btw
Re: Eclipse Installation - "Installation failed with an error" [message #1755207 is a reply to message #1755180] Wed, 01 March 2017 07:41 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31918
Registered: July 2009
Senior Member
Does the file C:\Users\Pascal\.p2\pool\plugins\org.eclipse.oomph.setup.ui.questionnaire_1.7.0.v20170104-1401.jar exist? Perhaps this was caused by a network problem. On Tuesdays the Eclipse download server tends to be overloaded.

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=498116

Do you have the same problem if you try again today?


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: Eclipse Installation - "Installation failed with an error" [message #1755253 is a reply to message #1755207] Wed, 01 March 2017 16:54 Go to previous messageGo to next message
Ich Ich is currently offline Ich IchFriend
Messages: 4
Registered: February 2017
Junior Member
Still the same Error. I tried it with JavaScript, it just doesnt work!
Re: Eclipse Installation - "Installation failed with an error" [message #1755258 is a reply to message #1755094] Wed, 01 March 2017 17:43 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 4069
Registered: July 2009
Senior Member

Have you tried a path without a space in the name? And do you have full ownership of the drive including newly created directories? IIRC it's not always the same thing.

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform

[Updated on: Wed, 01 March 2017 17:45]

Report message to a moderator

Re: Eclipse Installation - "Installation failed with an error" [message #1755263 is a reply to message #1755258] Wed, 01 March 2017 18:17 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31918
Registered: July 2009
Senior Member
Note that I asked "Does the file C:\Users\Pascal\.p2\pool\plugins\org.eclipse.oomph.setup.ui.questionnaire_1.7.0.v20170104-1401.jar exist? " I also asked "Was the installer able to create D:\Programme\Eclipse? " I.e., I'm curious how much of the target structure it was able to create. So showing what's in the file system at the target location would be helpful. If you don't answer all the questions that I ask for clarification, it gets very difficult to help.

It looks like you're using a somewhat older version of the installer that didn't not check the write permissions of the target folder, so I still suspect it's a write permissions problem. That's why it's important to know if anything was created at your target location.


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:Using PhoneGap with ECLIPSE
Next Topic:AVD
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jun 23 16:08:04 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03247 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top