Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Release runs immediately after Debug(Builds Debug, then release is built, destroying all debug generated files)
Release runs immediately after Debug [message #1747266] Fri, 11 November 2016 12:53
Jack Wilborn is currently offline Jack WilbornFriend
Messages: 8
Registered: February 2016
Junior Member
Hello, I have modified something in Eclipse that when 'build' is clicked, it does the build properly under Debug (as far as I can tell, as it's very fast.) Then it does a release build which 'cleans' all of the information created by the initial build.

I have checked the configuration and I'm in "Debug" not "Release".

I know before I attempted to create a library, it was working ok. Don't know if that's exactly the cause, but it's as close as I can come as to when this problem was created.

This has been a problem for a few weeks now and I need to get it back up, hopefully without a re-install..

I hate to backup, reinstall when it's probably just a switch somewhere that is clicked.

Thanks for any suggestions.

Jack

Never found the problem, ended up backing up source and re-install of Eclipse. It would have been nice to know what I did...

[Updated on: Sun, 13 November 2016 00:47]

Report message to a moderator

Previous Topic:Difficulty using Lua with C++
Next Topic:Eclipse won't run c++ program
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jan 28 08:27:07 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.19920 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top