Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Epsilon » Label attribute do not exist in class
Label attribute do not exist in class [message #1746857] Sun, 06 November 2016 16:45 Go to next message
C. Santos is currently offline C. SantosFriend
Messages: 32
Registered: September 2015
Member
Hi all,

I'm getting the error "Label attribute(s) ASSIGN do(es) not exist in class Assign" on my project. This is a piece of my .emf file:

class Statement{
   attr String name;
}

@gmf.node(
label="name",
label.text="Assign",
label.readOnly="true",
color="240,240,240",
tool.name="Assign")
class Assign extends Statement{
   ref DataType variable;
   attr String expression;
}


Can anyone help me on this?

Cheers,

Crystal.

[Updated on: Sun, 06 November 2016 16:46]

Report message to a moderator

Re: Label attribute do not exist in class [message #1746862 is a reply to message #1746857] Sun, 06 November 2016 19:40 Go to previous message
Dimitris Kolovos is currently offline Dimitris KolovosFriend
Messages: 1548
Registered: July 2009
Location: York, UK
Senior Member

Hi Crystal,

Could you please provide a minimal complete metamodel I can use to reproduce this?

Cheers,
Dimitris
Previous Topic:Error when trying generated ecore file
Next Topic:Number of Total Model Elements Before and After Deletion
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jun 22 19:24:35 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02042 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top