Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » IWorkbench.restart() can not load correct language
IWorkbench.restart() can not load correct language [message #1746569] Tue, 01 November 2016 03:54 Go to next message
kuang peng is currently offline kuang pengFriend
Messages: 1
Registered: August 2016
Junior Member
Hi,
I have a requirement to restart the e4 application, and before restart , the ini file will be modified to changed the language programatically,
-Duser.language=en
-Duser.country=GB

I expect the application can load the new language "en_GB" after restart, but the old language is still used, could anyone give me some hints?
Thanks in advance.
Re: IWorkbench.restart() can not load correct language [message #1746598 is a reply to message #1746569] Tue, 01 November 2016 15:02 Go to previous message
Brian de Alwis is currently offline Brian de AlwisFriend
Messages: 772
Registered: January 2012
Senior Member

The only solution I've seen is to specify the new arguments in the exit data.

Eclipse Platform committer. Ask me about Eclipse support, training, and consulting.
Previous Topic:Contributing a simple E4 view using a model fragment
Next Topic:Why is @EventTopic in an internal package?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 22 01:43:38 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01193 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top