Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Binary not found
Binary not found [message #1746195] Mon, 24 October 2016 21:06 Go to next message
Luigi Russo is currently offline Luigi RussoFriend
Messages: 3
Registered: August 2016
Junior Member
Hello everyone,
I have recently installed Eclipse on my mac but I am experiencing a problem everytime I want to start a program.
These one are the steps I follow in order to creare a new project:
New C++ Project
As project type I put : Hello World C++ project
as a toolchain I select : MacOSX
even if I build all i have always the same errors: libraries could no be found and if I click RUN it says to me "Binary not found".

I tried every combination of Project type and ToolChain but nothing changed. I want also to let you know that I have latest XCODE version.
How can I solve this problem?
Re: Binary not found [message #1746935 is a reply to message #1746195] Mon, 07 November 2016 19:59 Go to previous message
Luigi Russo is currently offline Luigi RussoFriend
Messages: 3
Registered: August 2016
Junior Member
Please can someone help ??
Previous Topic:Remote debug start ERROR
Next Topic:warning: control reaches end of non-void function
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jan 23 04:01:08 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02171 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top