Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » UML metamodel not found in createing Acceleo project
UML metamodel not found in createing Acceleo project [message #1737242] Wed, 06 July 2016 14:15 Go to next message
Banafsheh A is currently offline Banafsheh AFriend
Messages: 262
Registered: July 2016
Senior Member
I use eclipse Mars. I want to getting start and learn with this link: https://wiki.eclipse.org/Acceleo/Getting_Started. when I want to create a new project and click add in the field of Metamodel URIs I didn't find UML Metamodel. what can I do?
Re: UML metamodel not found in createing Acceleo project [message #1737309 is a reply to message #1737242] Thu, 07 July 2016 08:20 Go to previous message
Laurent Goubet is currently offline Laurent GoubetFriend
Messages: 1843
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

You'll have to actually install UML. Use "Help > Install New Sotware...". In that popup, select the update site of your Eclipse release (http://download.eclipse.org/releases/mars should be preregistered) and wait for the list below to update. In there, expand "Modeling" and select "UML2 Extender SDK" to install it.

Laurent Goubet
Obeo
Previous Topic:Two input models in Acceleo
Next Topic:Template parameter altered by passing the result of a query
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jan 23 02:23:23 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01255 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software