Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse Neon/Liferay SDK(Liferay Server starting error)
Eclipse Neon/Liferay SDK [message #1736045] Fri, 24 June 2016 15:02
gael Onno is currently offline gael OnnoFriend
Messages: 1
Registered: June 2016
Junior Member
Hi

I have Eclipse Neon installed with Liferay SDK 3.0.0 and jdk 8u92. I created a new LIferay server using the wizard (pointing on a liferay 7.0.1 GA2 install) and I'm trying to start it (empty) so I can configure Liferay portal's database.
The server start normally (no error in the console log) and I have the classic end message saying the server is started :

24-Jun-2016 14:54:07.776 INFO [main] org.apache.catalina.startup.Catalina.start Server startup in 94745 ms

But the Liferay server on the server pane never moved from the starting mode to started mode thus Eclipse stop the server (timeout).

Does anybody have the same issue ?

Gael

PS I have also posted on the liferay forum as I don't know if the problem is coming from Eclipse or the SDK.
PPS I cannot put a link to the post as it is my first message !

EDIT 1 : I just started the same configuration except with Eclipse Mars (instead of Neon) and everything is working fine ! So it is really a problem between Eclipse Neon and Liferay server/SDK

[Updated on: Fri, 24 June 2016 15:46]

Report message to a moderator

Previous Topic:AIO/Ultimate/Whatever Build
Next Topic:Tomcat v6.0 Not Starting In Debug
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 24 16:28:48 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03173 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top