Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Error "Launched Failed. Binary file not found."
Error "Launched Failed. Binary file not found." [message #1735396] Sat, 18 June 2016 09:33 Go to next message
graceee. g. is currently offline graceee. g.Friend
Messages: 1
Registered: June 2016
Junior Member
index.php/fa/26207/0/

index.php/fa/26208/0/


hey guys .. I found this error in the compilation of the code. can you tell me how to solve it? I have little experience in programming
  • Attachment: Immagine1.png
    (Size: 100.58KB, Downloaded 303 times)
  • Attachment: Immagine2.png
    (Size: 111.99KB, Downloaded 152 times)
Re: Error "Launched Failed. Binary file not found." [message #1735517 is a reply to message #1735396] Mon, 20 June 2016 14:21 Go to previous message
Jonah Graham is currently offline Jonah GrahamFriend
Messages: 400
Registered: June 2014
Senior Member
Please post your code (not only screenshots of it). But it looks like you have no main. Do you have the Hello World example working before moving to the next level? The second screenshot is simply confirming the result of the first.

PS This is not a general C programming forum, but rather one for using C/C++ Dev Tools with Eclipse.
Previous Topic:No line xxx in file
Next Topic:Hello World Project has inclusion errors
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jun 22 13:14:29 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01541 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top